Snel

Betrouwbaar

Internationaal

Verder dan de voordeur

Diensten

Wat kan Snoei Sneltransport voor u betekenen?


Sneltransport / Spoedtransport

Het grootste deel van onze transporten is spoedeisend, daardoor zijn wij gewend om flexibel én snel te schakelen. Een intensieve vorm van communicatie is daarbij van groot belang.

U heeft bijvoorbeeld monteurs op locatie die niet verder kunnen zonder onderdelen of gereedschappen? Dat kost geld en het demotiveert uw mensen. Bel Snoei Sneltransport en wij regelen het voor u. Snel opgehaald, snel bezorgd en zonder tussenstops. Als u dat wil, houden wij u op de hoogte van de status van het transport en de levering.


Sneltransport voor de scheepvaart

Snoei Sneltransport heeft ook ruime ervaring in transport in en voor de scheepvaart. Wij draaien onze hand niet om voor bijvoorbeeld het verzorgen van transport van (reserve-)onderdelen naar cruiseschepen en zeeschepen.

Van uw magazijn, of het magazijn van uw leverancier tot het aan boord krijgen van de bestelling, wij verzorgen het. Snel, precies en met de grootste zorg.


Maatwerk

In elke branche zijn er altijd van die bijzondere (snel)transporten, waarvoor specifiek maatwerk nodig is. Denk daarbij aan grote(re) wagens, diepladers, lange ladingen of kleine tot zeer kleine pakketten maar wel met grote spoed of een gewenste snelle levering ver weg. Overleg uw wens met ons, wij vinden een passende en snelle oplossing.


Sneltransport op vaste routes

Heeft u regelmatig en terugkerend transport of leveringen met een vaste route? Ook dan kan Snoei Sneltransport & Logistiek voor u een perfecte partner zijn. Vraag naar de mogelijkheden en wij maken graag een offerte voor u, zowel voor korte als langere termijnen.


Internationaal transport

Snoei Sneltransport rijdt graag voor u over de landsgrenzen. In Europa zijn internationale transporten sowieso geen probleem, voor overige mogelijkheden gaan wij graag met u in gesprek. Er is altijd een oplossing te vinden!Contactgegevens

Snoei Snel Transport / Snoei Logistiek

Van der Kooistraat 4, 2957 BG Nieuw Lekkerland

06–24104395

info@snoeilogistiek.nl

KVK: 58171568

BTW: NL002228216B06

Bank: NL29RABO0186746164

Niwo: 36918

©  Snoei Logistiek | Website: Hademax.nl