Snel

Betrouwbaar

Internationaal

Verder dan de voordeur

Sneltransport

Sneltransport zoals het bedoeld is. Snoei Logistiek levert flexibel uw goederen op tijd voor een scherpe prijs. U belt, Snoei snelt!

Maatwerk

Snoei Logistiek levert maatwerk en ontzorgt u in het gehele logistieke traject, van documenten opmaak tot zending en de levering aan deur.

Snel schakelen

Monteurs zonder onderdelen? Personeel zonder gereedschap? Snoei regelt het voor u, van 1 gram tot en met bijzondere transporten.

Snel

Snoei Logistiek is 24 uur per dag en 6 dagen per week bereikbaar. Zo zorgen wij dat uw spoedpakketten elk moment van de dag bezorg kunnen worden.

Betrouwbaar

Wij werken volledig naar de eisen en wensen van een klant. We bieden een eerlijk tariefbeleid, een prettige bejegening en een uitstekende bereikbaarheid.

Internationaal

Onze snelle en zorgvuldige service geldt niet alleen voor Nederland maar ook voor heel Europa. Wij bieden diverse mogelijkheden, ieder met een eigen tijdsplanning.

Verder dan de voordeur

Flexibiliteit en service op maat voeren wij hoog in ons vaandel en die gaat verder dan alleen de voordeur. Bespreek uw speciale wensen, wij zeggen niet snel nee.

Snel - Betrouwbaar - Overal

Onze snelle en zorgvuldige service geldt niet alleen voor Nederland maar ook voor heel Europa. Wij bieden diverse mogelijkheden, ieder met een eigen tijdsplanning. U kunt zelf aangeven hoe snel uw zending wordt afgeleverd. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze referentieprojecten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Snoei Snel Transport / Snoei Logistiek

Van der Kooistraat 4, 2957 BG Nieuw Lekkerland

06–24104395

info@snoeilogistiek.nl

KVK: 58171568

BTW: NL002228216B06

Bank: NL29RABO0186746164

Niwo: 36918

©  Snoei Logistiek | Website: Hademax.nl