Snel

Betrouwbaar

Internationaal

Verder dan de voordeur

Over Snoei Sneltransport

Wat kan Snoei Sneltransport voor u betekenen?

Snoei Sneltransport is een flexibel bedrijf met jarenlange ervaring in vele bestemmingen wereldwijd. Met ons uitgebreide wagenpark gaan wij vrijwel elke uitdaging aan, van (zeer) kleine tot (zeer) grote ladingen, wij kunnen en willen u altijd voorzien van een passende oplossing. Wij zijn altijd flexibel, servicegericht en klantgericht ingesteld. Wij denken altijd mee met u en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw transportvraag.


U belt, Snoei snelt, niet zo maar een kreet

Daarnaast is persoonlijk contact voor ons ook erg belangrijk. U kunt ons dan ook altijd bellen voor een vraag of opdracht en u zal nooit te horen krijgen dat u dan meer even een e-mail moet sturen of op onze website een opdrachtformulier moet invullen. Eén telefoontje is genoeg.


Veilig en verantwoord

Verantwoord en veilig werken is voor ons belangrijk. Door regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze werknemers up-to-date en voor vele transporten gecertificeerd. In een enkel geval dat wij een transport niet zelf kunnen verzorgen door bijvoorbeeld zeer bijzondere eisen aan het transport, heeft Snoei Sneltransport een uitstekend netwerk van partners, zodat wij u alsnog kunnen helpen en uiteraard onder onze regie. U blijft één aanspreekpunt houden!

Wij bieden u een compleet dienstenpakket U kunt op ons vertrouwen en….

U belt... Snoei snelt!

Contactgegevens

Snoei Snel Transport / Snoei Logistiek

Van der Kooistraat 4, 2957 BG Nieuw Lekkerland

06–24104395

info@snoeilogistiek.nl

KVK: 58171568

BTW: NL002228216B06

Bank: NL29RABO0186746164

Niwo: 36918

©  Snoei Logistiek | Website: Hademax.nl